Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Gesture Search: Zoeken middels het ‘tekenen’ van letters of cijfers

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2012, 13:09 CategorieAndroid

Google heeft deze week een update uitgebracht voor de Gesture Search applicatie. Deze applicatie voor Android smartphones en tablets maakt het mogelijk je apparaat te doorzoeken middels het met je vingers ‘tekenen’ van een cijfer of letter op het display. Gesture Search versie 2.0 brengt compatibiliteit met de Google Nexus 7 en verbeterde en snellere prestaties.

Google Gesture Search

De werking van de Gesture Search app is vrij simpel. Wanneer je op zoek bent naar een bepaalde instelling, een contactpersoon, een applicatie, een website uit je favorieten of een bepaald mediabestand op je smartphone of tablet kun je een letter of cijfer tekenen waarna er automatisch naar gerelateerde content gezocht wordt. De app leert ook naar mate je er vaker mee werkt; voorkeuren en schrijfstijl worden onthouden waardoor het zoeken steeds vlotter moet gaan.

In de nieuwe versie van de applicatie is naast compatibiliteit met de Google Nexus 7 en geoptimaliseerde prestaties ook ondersteuning voor multilingual content toegevoegd, worden meerdere talen ondersteund en is de interface verbeterd.

Downloaden

De Google Gesture Search app is gratis te downloaden in de Google Play Store en werkt op Android apparaten met versie 2.1 of hoger.

  • Delen:

Reacties

  1. Van Loo Marc
    29 maart, 2018 om 18:07

    Ik wil een back up maken van mijn tablet met Android besturing. Graag hulp.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.