Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google houdt Android evenement op 29 oktober

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2012, 10:20 CategorieAndroid

Het wordt een druk en interessant einde van de maand. Naar verwachting zal Apple op 23 oktober de iPad Mini onthullen, ASUS presenteert die dag haar Windows 8 tablets, Microsoft lanceert op 26 oktober Windows 8 en drie dagen later houdt Google een evenement. Google heeft vandaag namelijk uitnodigingen verstuurd voor een Android event op 29 oktober.

Nexus tablets

Wat er precies gepresenteerd zal worden tijdens het Android event is niet duidelijk, maar de kans is groot dat we nieuwe Nexus toestellen gaan zien. Zo zijn er de afgelopen weken heel wat geruchten over Nexus smartphones voorbij gekomen en verscheen gisteren nog het bericht dat Google voor het einde van dit jaar een 99 dollar kostende Nexus 7 tablet zal lanceren. Daarnaast zal Google hoogstwaarschijnlijk aankondigen dat de 16GB Nexus 7 vervangen wordt voor een 32GB variant, iets dat eerder deze week door Nederlandse winkels bevestigd werd.

Google Now en Android 4.2

Kijkend naar het design van de uitnodiging, de zoekbalk en achtergrond van Google Now, zal Google veel aandacht schenken aan de persoonlijke (spraak)assistent. Daarnaast krijgen we wellicht iets te zien van Android 4.2.

Houd in ieder geval eind deze maand Tablets Magazine goed in de gaten want de nieuwtjes zullen elkaar dan in rap tempo opvolgen.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.