Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert Nexus 7 tablet met 32GB opslaggeheugen en 3G

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2012, 18:07 CategorieAndroid

Google heeft vandaag niet alleen haar nieuwste Nexus 10 tablet officieel gelanceerd, ook verschijnen er binnenkort twee nieuwe versies van de Nexus 7 tablet die al een tijdje te koop is. Het is niet geheel onverwacht maar Google zal volgende maand een Nexus 7 tablet met 32GB aan opslaggeheugen en 3G (HSPA+) ondersteuning op de markt brengen voor een prijs van 299 dollar.

Nexus 7 met 32GB

Dat is niet het enige want de fabrikant introduceert ook een Nexus 7 tablet zonder 3G maar met 32GB aan opslaggeheugen. Dit model krijgt een prijs van 249 dollar. Eerder deze maand lieten diverse Nederlandse winkels aan klanten die een Nexus 7 met 16GB besteld hadden weten dat deze zonder extra kosten vervangen zou worden voor een 32GB exemplaar. De beschikbaarheid werd toen op begin november gezet.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Nexus 7 met 32GB en 3G ondersteuning naar Nederland komt is nog niet bekend. Waarschijnlijk verloopt de introductie op dezelfde manier als met de 16GB Nexus 7 en komen de tablets dus iets later naar Nederland dan dat ze naar landen komen waar men ze in de Google Play Store kunnen aanschaffen.

De 16GB versie zal in Nederland een prijs krijgen van 199 euro, terwijl de 32GB Wifi-only variant en de 32GB Wifi plus 3G variant respectievelijk 249 euro en 299 euro gaan kosten.

Android 4.2 Jelly Bean

Alle nieuwe Nexus 7 modellen draaien op Android 4.2 Jelly Bean en de huidige 16GB Nexus 7 zal snel een update naar de nieuwste versie van Android krijgen.

Bron: Google 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.