Google Nexus 10 komt niet naar Nederland

29 oktober 2012 1 Minuut 11 Reacties
Google-Nexus-10-4

Nog geen uur geleden kondigde Google haar nieuwste tablet aan in de vorm van de Nexus 10, gemaakt door Samsung. Deze tablet beschikt onder meer over een Exynos processor en een hoge resolutie Super PLS display. Combineer dit met een prijs van 399 dollar en het lijkt een gegarandeerd succes te worden. Maar, een succes in Nederland wordt het waarschijnlijk niet.

Nexus 10 niet naar Nederland

Tegenover Androidworld laat Samsung zojuist weten dat de Nexus 10 “definitief niet naar Nederland” zal komen. Een reden hiervoor wilde het bedrijf niet noemen. Of dit daadwerkelijk betekent dat de Nexus 10 niet in een aantal Nederlandse winkels zal verschijnen is nog maar de vraag. Wanneer er grote vraag is zullen winkels er alles aan doen om de tablet op alle mogelijke manieren naar ons land te halen. De kans is dan echter wel groot dat je wat extra betaalt. Daarnaast kun je natuurlijk ook over de grens, bijvoorbeeld in Duitsland, kijken.

Mocht dit allemaal kloppen, waar ik wel vanuit ga, dan is dit nogal een domper. De Nexus 10 is kijkend naar de specificaties en prijs een zeer aantrekkelijke tablet en zou menig 10.1 inch tablet doen verbleken.

Nexus 7

Toch is de avond niet helemaal verloren want er komen wel twee nieuwe modellen van de Nexus 7 naar Nederland; een 32GB variant en een 32GB plus 3G variant.

Reacties (11)