Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 10 tablet gespot op Picasa

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2012, 12:28 CategorieAndroid

Laat ik voorop stellen dat dit absoluut geen bevestiging is, maar het zou niet de eerste keer zijn dat er op het virtuele fotoalbum Picasa informatie opduikt over nieuwe hardware. Deze keer is er een foto gespot die gemaakt zou zijn met de Google Nexus 10, een tablet waar we al weken geruchten over voorbij zien komen maar waarover nog niks bevestigd is.

Op de website is onderstaande foto gevonden die gemaakt zou zijn met een Nexus 10 tablet, dat is althans wat de informatie naast de foto ons doet geloven. Over de tablet zelf wordt weinig gemeld, behalve dat de foto genomen is met een 5 megapixel camera en dat het apparaat draait op software versie JVP12C. Dit zou gezien eerdere data duiden op een apparaat met Android 4.1 Jelly Bean aan boord. Daar moet wel bij gezegd worden dat deze zogenaamde EXIF data vervalst kan worden als men dat zou willen.

Nexus 10 geruchten

Veel meer dan dit is er momenteel niet bekend. Als we kijken naar de geruchten dan zou Samsung deze keer de productie van de Nexus 10 voor haar rekening nemen, moet de tablet uitgerust worden met een hoge resolutie display van 2.560 bij 1.600 pixels en een dual-core Exynos 5250 Cortex A15 processor. De meest recente geruchten spraken over een lancering in de eerste helft van 2013.

Maar, Google heeft voor 29 oktober een Android event gepland staan dus wie weet wat we daar te zien krijgen.

Bron: HDBlog

 • Delen:

Reacties

 1. sander
  19 oktober, 2012 om 22:04

  ik ruil hem gelijk in voor mijn 8.9… geen skin, gelijk update..
  google drukt zijn stempel.. lange onder steuning.
  jammer van de maat.
  als ze hem maar niet rose maken :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.