Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 met 32GB binnenkort te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2012, 19:03 CategorieAndroid

We hebben de afgelopen weken heel wat geruchten en zelfs bewijzen voor de komst van een Google Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen voorbij zien komen, maar of het apparaat ook naar Nederland zou komen was nog maar de vraag. Vandaag bevestigt winkelketen Dixons aan diverse gelukkige Nederlandse klanten dat hun bestelde 16GB Nexus 7 een 32GB variant zal worden.

Nexus 7 met 32GB

Onder andere aan bezoeker Gere Peer, wie een 16GB variant bij de winkel besteld heeft, laat een woordvoerder van Dixons via e-mail het volgende weten;

Wij hebben goed nieuws voor u! Vorige week hebben wij u beloofd u op de hoogte te houden van de Asus Nexus 7 levering. Inmiddels kunnen wij u mededelen dat u deze in week 45 geleverd krijgt.

Wij begrijpen dat dit langer is dan verwacht, daarom zullen wij de Asus Nexus 7 32GB aan u leveren in plaats van de 16GB die u besteld heeft.

Daaruit kunnen we dus concluderen dat Dixons 32GB modellen van de Nexus 7 van ASUS geleverd krijgt en dat deze in week 45 moeten arriveren in Nederland.

Het is niet duidelijk of deze variant de 16GB modellen compleet gaat vervangen en dus tegen dezelfde prijs aangeboden zal worden. Aangezien Dixons meerdere klanten met deze e-mail blij heeft gemaakt lijkt dit echter wel het geval. Wellicht dat er helemaal geen 16GB modellen meer deze kant op komen. Vorige week dook echter in Spanje een advertentie op waarop de Nexus 7 met 32GB voor 279 euro, 30 euro meer dan het 16GB model, aangeboden wordt.

We hebben Dixons om een reactie gevraagd en zodra deze binnen is wordt het artikel bijgewerkt. Bij dit alles moet overigens wel gemeld worden dat Google nog steeds niks officieel bevestigd heeft over een 32GB versie.

  

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.