Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 met 32GB opslaggeheugen duikt op bij de eerste winkels

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2012, 11:04 CategorieAndroid

We komen steeds dichterbij een lancering van de Google Nexus 7 tablet met 32GB aan opslaggeheugen. De afgelopen weken hebben we informatie uit databases voorbij zien komen en dook er in Japan zelfs een fysiek exemplaar op met 32GB aan opslaggeheugen. Vandaag hebben de eerste winkels hun pagina’s online gezet waarop geadverteerd wordt voor de nieuwe variant.

De Google Nexus 7 is een van de meest populaire tablets van dit moment maar heeft als beperking dat het moet doen met 8GB of 16GB aan opslaggeheugen. Een microSD card kun je er niet in kwijt dus is het interne opslaggeheugen van groot belang. Voor diegenen die naar wat meer ruimte verlangen lijkt Google nu een 32GB versie te lanceren, al heeft de internetgigant zelf nog niks officieel bekendgemaakt.

In de UK is vandaag bij een retailer informatie opgedoken waarin gesproken wordt over een 32GB versie met een prijs van 199,99 Britse Ponden. Momenteel wordt de 16GB versie ook voor dit bedrag aangeboden wat er op zou wijzen dat Google de 16GB zou gaan vervangen voor de 32GB variant. Maar, in Spanje heeft The PhoneHouse een pagina online gezet waar de 32GB versie voor 279 euro aangeboden wordt. Dit is 30 euro meer dan wat de 16GB variant momenteel kost.

Dat er een nieuwe variant van de Nexus 7 komt is dus zo goed als zeker. De vraag is alleen wanneer en voor welke prijs.

Nexus 7 voorraad in Nederland

Niet alleen kijken we in Nederland uit naar een 32GB versie, we zien ook graag eindelijk weer eens wat voorraad verschijnen. Eerder deze week hadden een paar winkels een kleine voorraad, maar inmiddels is het weer afwachten wanneer de volgende levering verschijnt. 

 • Delen:

Reacties

 1. Jordy
  16 oktober, 2012 om 16:37

  Is dit een goeie tab om een beetje mee spelletjes te spelen en films kijken of is hiervoor de galaxy tab 2.0 een beter ding ?

  • Martijn Chel
   16 oktober, 2012 om 16:41

   Nee hoor, daar is de Nexus 7 perfect voor gezien de tegra 3 processor.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.