Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 weer op voorraad in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 13:58 CategorieAndroid

Als je een Google Nexus 7 wilt kopen dan is de kans groot dat je nergens een exemplaar kunt vinden. De meest populaire Android tablet van dit moment is een paar dagen op voorraad geweest in Nederland, maar daarna hebben we nauwelijks meer nieuwe leveringen het land in zien komen. Deze week moet er weer een kleine levering Nexus 7 tablets verschijnen.

Voorraad in Nederland

Navraag bij diverse winkels levert een niet geheel positief antwoord op. Onder meer CoolBlue, bekend van onder andere tabletcenter.nl, laat weten dat er Nexus 7 tablets in bestelling zijn maar dat er maar weinig richting Nederland lijkt te komen. De winkel verwacht volgende week ergens weer een levering binnen te krijgen, maar deze zal niet erg groot zijn.

Grote vraag

ASUS Benelux laat vandaag tegenover Nu.nl weten dat er inderdaad problemen zijn met de levering van de Nexus 7. Landen waar de tablet voor de lancering in Nederland beschikbaar was krijgen nog steeds de voorkeur. Toch denkt de fabrikant dat het probleem in november en december grotendeels opgelost moet zijn zodat aan de grote vraag voldaan kan worden.

32GB Nexus 7?

We hebben de afgelopen dagen een aantal geruchten over een 32GB Nexus 7 tablet voorbij zien komen en vandaag heeft de Amerikaanse website Slashgear van een bron vernomen dat deze variant mogelijk de 16GB versie gaat vervangen. Dit zou betekenen dat de 32GB versie voor hetzelfde bedrag als de 16GB variant verkocht gaat worden, 249 euro. Google heeft overigens nog helemaal niks bevestigd over een 32GB variant.

  

 • Delen:

Reacties

 1. gere peer
  16 oktober, 2012 om 18:43

  hallo, ik had een nexus 7 bij dixons besteld, maar was niet te leveren, vandaag kreeg ik deze Email van hun, dus week 45 is de nexus dan blijkbaar een feit.

  bedankt Dixons.

  Asus Nexus 7

  ——————————————————————————–

  Geachte klant,

  Wij hebben goed nieuws voor u! Vorige week hebben wij u beloofd u op de hoogte te houden van de Asus Nexus 7 levering. Inmiddels kunnen wij u mededelen dat u deze in week 45 geleverd krijgt.

  Wij begrijpen dat dit langer is dan verwacht, daarom zullen wij de Asus Nexus 7 32GB aan u leveren in plaats van de 16GB die u besteld heeft.

  Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopende u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Randy Verschuren
  Dixons NEDERLAND B.V.
  E-mail: info@dixons.nl

  • Martijn Chel
   16 oktober, 2012 om 18:47

   Thanks voor de update! Zal het in een nieuw artikel plaatsen.

 2. Johan
  21 november, 2012 om 15:41

  Ik ben laatst nog bij BCC in Eindhoven en daar hadden ze naast een 16GB model ook een 32GB model op voorraad.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.