Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google stelt Android evenement van maandag uit door orkaan

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2012, 19:21 CategorieAndroid

Google heeft zojuist besloten het Android evenement dat komende maandag plaats zou vinden in New York City uit te stellen. De reden hiervoor is orkaan Sandy die morgen de oostkust van Noord-Amerika zal bereiken. Het evenement zou aan de kust, zelfs direct aan zee, gehouden worden waar op dit moment mensen worden geëvacueerd. Op welke datum het evenement wel zal plaatsvinden is momenteel nog niet duidelijk.

We are canceling our Monday morning event in New York due to Hurricane Sandy. We will let you know our plans as soon as we know more.

Google kondigde het Android evenement eerder deze maand aan zonder al teveel prijs te geven over de inhoud. Toch zijn de afgelopen dagen al veel berichten verschenen over wat Google exact zou gaan presenteren. Zo komt het bedrijf waarschijnlijk met een nieuwe Android versie waarbij het gebruik van verschillende gebruikersaccounts mogelijk wordt en krijgt Google Now een update.

Nieuwe Nexus tablets

Het gaat echter niet alleen over software. Google zou ook twee nieuwe versies van de Nexus 7 tablet presenteren; een Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen en een Nexus 7 met 3G functionaliteit. Daarnaast gaan er al weken geruchten over een Nexus 10 tablet die door Samsung gemaakt zou worden en beschikt over een hoge resolutie display. Gisteren doken zelfs de eerste foto’s en specificaties van de Nexus 10 op. Daaruit bleek dat de tablet beschikt over een Super AMOLED display met resolutie van maar liefst 2.560 bij 1.600 pixels en draait op een een dual-core 1.7GHz Samsung Exynos 5250 processor.

Via: TNW

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.