Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Handleiding Samsung Nexus 10 tablet opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2012, 17:19 CategorieAndroid

Dat Google volgende week maandag tijdens het Android evenement een Nexus 10 tablet aankondigt lijkt steeds waarschijnlijker te worden. Vorige week gaf The Next Web al aan exact te weten wat Google zou gaan presenteren en ook de Nexus 10 stond op dat lijstje. Vandaag lijkt een officiële handleiding van de Samsung Nexus 10 opgedoken.

Samsung Nexus 10

Op de afbeeldingen die gemaakt zijn van de handleiding zijn een aantal interessante dingen te zien. Zo wordt duidelijk dat de Nexus 10 verrassend weinig op de Nexus 7 lijkt, beschikt over een microHDMI en microUSB poort, er een camera aan de voorzijde en een camera met LED flitser aan de achterzijde aanwezig is en dat de speakers aan weerszijden van de tablet geplaatst zijn. Ook is duidelijk dat de tablet door Samsung gemaakt wordt. Opvallend is dat de MicroSD card reader net als bij de Nexus 7 lijkt te ontbreken.

Hoge resolutie display?

Voor de overige specificaties moeten we nog een paar dagen geduld hebben. Kijkend naar de laatste geruchten zou de tablet uitgerust worden met een 10.1 inch display en een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Dit zou van de Nexus 10 de tablet met de hoogste pixeldichtheid maken.

Nexus 7 varianten

Naast een Nexus 10 komt Google maandag waarschijnlijk ook met een 32GB variant en een 3G variant van de Nexus 7. Het eerstgenoemde model is reeds door diverse Nederlands winkels bevestigd. Klanten van MyCom en Dixons die een 16GB variant hebben besteld hebben zelfs een e-mail gekregen dat deze vervangen wordt voor een 32GB variant.

Bron: Seeko Via: The Verge • Delen:

Reacties

 1. Daan
  25 oktober, 2012 om 21:29

  Wat is dat toch met dat weglaten van een micro sd-card reader?
  Scheelt het dan zooooooveel euries als je het weglaat?
  Ik vind het erg jammer…een gemis want ook al wordt een misschien een 32 gig variant of zo, ik vind het te weinig.
  Maar goed..ff afwachten.

  • Martijn Chel
   25 oktober, 2012 om 23:57

   Geen idee waarom maar ik denk dat men zich echt op cloud gebruik gaat focussen. Daarom zien we het steeds minder vaak terug.
   Naar mijn idee ook jammer, maar we zullen zien.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.