Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Google Nexus 10 met Android 4.2 Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2012, 11:08 CategorieAndroid

De Nexus 10 is gisteren dan eindelijk officieel gelanceerd door Google. De tablet beschikt zoals verwacht over een hoge resolutie display, een krachtige dual-core Exynos processor van Samsung en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Het mooiste is wellicht de prijs. De Nexus 10 wordt namelijk in de markt gezet met een prijskaartje van maar 399 dollar/euro.

Hands-on video Google Nexus 10

Gisteren zagen we al een uitgebreide video van The Verge voorbij komen en vandaag heeft ook Engadget een hands-on video online gezet. Hierin wordt gekeken naar de prestaties, features en het design van de Google Nexus 10. Ook zien we een aantal nieuwigheden van Android 4.2 Jelly Bean voorbij komen.

Engadget is aardig onder de indruk van de Google Nexus 10. Volgens de website is de tablet sneller dan elk ander model dat ze tot op heden gezien hebben, waarschijnlijk door de optimalisatie van de hardware met Android 4.2 Jelly Bean, en is het geheel zeer responsive. Ook het display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels is indrukwekkend; individuele pixels zijn niet waar te nemen en het Super PLS display verzorgt een heldere weergave met overtuigende en natuurlijke kleuren.

Prijs en beschikbaarheid

De Google Nexus 10 moet vanaf 13 november in een aantal landen verschijnen voor een prijs van 399 dollar. Hiervoor krijg je de 16GB versie. Voor de 32GB variant betaal je 100 dollar extra. Samsung heeft gisteren aangegeven dat de tablet waarschijnlijk niet naar Nederland komt.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.