Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Mini: De eerste indrukken en hands-on video’s

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2012, 22:11 CategorieApple

Eerder vanavond heeft Apple tijdens een persconferentie twee nieuwe producten gepresenteerd; een verbeterde versie van de huidige iPad en een kleinere en goedkopere iPad. Dit kleinere model heeft de naam iPad Mini meegekregen en moet vanaf 2 november in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs vanaf 329 euro. In dit artikel vind je de eerste hands-on video’s.

De iPad Mini beschikt over een 7.9 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, dezelfde resolutie als de iPad 2. Verder is de tablet uitgerust met onder meer een dual-core A5 processor, 512MB aan werkgeheugen, een FaceTime HD camera, een 5 megapixel iSight camera, 16GB/32GB/64GB aan opslaggeheugen en een nieuwe Lightning connector. De verwachting was dat Apple de iPad Mini als ideaal apparaat voor het lezen van boeken zou lanceren maar volgens het bedrijf is de tablet een ideaal apparaat voor alles wat je ook met een 9.7 inch iPad kunt.

iPad Mini – De eerste indrukken

In onderstaande video’s, gemaakt door diverse media die bij de presentatie aanwezig waren, krijg je een eerste indruk van de kleinere en goedkopere iPad.

In deze video van The Verge wordt de iPad Mini kort met de huidige iPad vergeleken, worden de specificaties besproken en wordt gekeken naar de bouwkwaliteit.

In onderstaande video van LaptopMag wordt gekeken naar de features en het gebruik van de iPad Mini.

In deze video van Engadget wordt gekeken naar het design van de iPad Mini, de nieuwe Smart Cover accessoire en de specificaties.

Natuurlijk proberen we zelf binnenkort ook een iPad Mini in handen te krijgen voor een uitgebreide review.

iPad Mini vs iPad 3 vs iPad 4

Benieuwd naar de verschillen tussen de iPad Mini, derde generatie iPad en de vierde generatie iPad? Lees dan verder in dit artikel.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.