Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android Jelly Bean update schema Acer Iconia Tab A210, A510 en A700 bekend

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2012, 12:03 CategorieAndroid

Gisteren meldden we dat Acer Duitsland informatie had gegeven over de Android 4.1 Jelly Bean updates voor de Iconia Tab A210 en A510. Vandaag hebben we ook eindelijk een reactie van Acer Benelux gekregen en deze wijkt (deels) in positieve zin af van de Duitse plannen. Volgens de Nederlandse tak van Acer begint de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean half oktober.

In Duitsland kunnen bezitters van een Iconia Tab A700 al sinds eind vorige week een update naar de nieuwste versie van Android verwachten. Acer Benelux laat weten dat Nederlandse bezitters van een Iconia Tab A700 moeten wachten tot half oktober. Niet lang daarna, eind oktober, wordt de update voor de Iconia Tab A210 in Nederland verwacht. Eind november zou de update voor de Iconia Tab A510 moeten arriveren in ons land. Met die laatste twee updates lijkt Nederland dus voor te lopen op Duitsland. Daar zouden de updates respectievelijk midden november en midden december uitgerold worden.

Iconia Tab A210:        eind oktober
Iconia Tab A700:        halverwege oktober
Iconia Tab A510:        eind november

Helaas hebben we nog geen informatie gekregen over de mogelijke uitrol van Android 4.1 Jelly Bean naar de eerder gelanceerde Iconia Tab A100, A200 en A500 modellen. Zodra we daar de bevestiging over krijgen lees je het natuurlijk hier.

Update: Acer heeft inmiddels bevestigd dat de Iconia Tab A100, A200 en A500 geen update krijgen.

  • Delen:

Reacties

 1. bascanvas
  09 oktober, 2012 om 21:47

  Jelly bean net binnen gehaald NL versie, toch nog sneller dan verwacht, installatie zonder problemen. Draait als een zonnetje.

  • Martijn Chel
   09 oktober, 2012 om 22:52

   Thanks!

 2. bikkel
  09 oktober, 2012 om 22:38

  Hier ook binnen. Werkt perfect lag probleem is stukke minder. Tot nu toe geen echt last van gehad. Getest met allerlei programma’s te openen. Browsen gaat ook beter . Reactie van scherm veel beter. Tot nu toe geen spijt van de update….

  • Martijn Chel
   09 oktober, 2012 om 22:51

   Bedankt! Heb inmiddels een artikel geplaatst!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.