Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jelly Bean update Acer Iconia Tab A210 en A510 in november en december

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2012, 14:03 CategorieAndroid

Acer is een van de weinige fabrikanten die nog helemaal niks officieel heeft laten horen over Jelly Bean updates voor de reeds gelanceerd tablets. Vorige week is de fabrikant zonder aankondiging begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de high-end Iconia Tab A700 met Full HD display, maar over de overige tablets wilde Acer nog niks kwijt. Tot vandaag..

In Duitsland heeft Acer tegenover de website Traceable bevestigd dat in ieder geval de onlangs gelanceerde Iconia Tab A210 en Iconia Tab A510 een update naar de nieuwste versie van Android kunnen verwachten. De 10.1 inch Iconia Tab A210, een instapmodel met quad-core processor, moet de update midden november krijgen. Bezitters van de 10.1 inch Iconia Tab A510, een middenklasse tablet met quad-core processor, moeten wachten tot half/eind december. Helaas wordt er niks gemeld over de Iconia Tab A200, A100 en A500. Deze modellen werden vorig jaar geïntroduceerd.

Acer en ASUS zijn de eerste fabrikanten die tablets van Android 4.1 Jelly Bean voorzien. ASUS is zelfs al klaar met de uitrol naar de nieuwste tablets. Ook bij deze fabrikant is er nog veel duidelijkheid over of de tablets die in 2011 gelanceerd worden een update kunnen verwachten.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.