Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Komst 32GB variant Google Nexus 7 steeds waarschijnlijker

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2012, 15:21 CategorieAndroid

Vorige week dook er in een database van een Engelse winkelketen een aanwijzing op de voor de komst van een 32GB variant van de Nexus 7. Winkels gebruiken wel vaker zogenaamde placeholders die niet op waarheid berust zijn, maar vandaag zijn er nog meer aanwijzingen gevonden die de komst van een Nexus 7 met meer opslaggeheugen een stuk waarschijnlijker maken.

De Google Nexus 7 wordt momenteel in een 8GB en een 16GB variant. In Nederland kunnen we zelfs alleen maar voor de 16GB variant naar de winkel, mits deze op voorraad is. Een 32GB variant zou voor vele potentiële klanten een welkome uitbreiding zijn aangezien de Nexus 7 geen mogelijkheid heeft het opslaggeheugen uit te breiden middels een microSD card. 

Bewijs voor een 32GB Nexus 7

Er zijn de afgelopen dagen bij meerdere (online) winkels aanwijzingen gevonden voor een Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen, zo weet BeGeek te melden. Daarnaast heeft een Japanse koper van een Nexus 7 wellicht fysieke bewijs gevonden zonder daar naar op zoek te gaan. Pocketdroid heeft namelijk foto’s gepubliceerd van een in Japan gekochte 16GB Nexus 7 die eenmaal uit de doos over 32GB bleek te beschikken.

Nog steeds geen voorraad

Niet alleen kijken we in Nederland uit naar een 32GB versie, we zien ook graag eindelijk weer eens wat voorraad verschijnen. Diverse winkels geven momenteel een levertijd van 3-5 dagen.



 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.