Lenovo introduceert de ThinkPad Twist en IdeaTab Lynx met Windows 8

10 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo-IdeaTab-Lynx

Lenovo zet vol in op Windows 8 en lanceert dan ook heel wat nieuwe producten. De fabrikant heeft vandaag in de VS twee nieuwe voor touch geoptimaliseerde apparaten gelanceerd; de IdeaTab Lynx en de ThinkPad Twist. Beide apparaten zijn eigenlijk hybride tablets, beschikken over een Intel processor en draaien op de volledige versie van Windows 8.

Lenovo IdeaTab Lynx

De IdeaTab Lynx is een 11.6 inch tablet die uitgerust kan worden met een keyboard dock om vervolgens als Ultrabook gebruikt te worden. De tablet beschikt over een 11.6 inch IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, Intel’s nieuwe Z2760 dual-core Atom processor met een kloksnelheid van 1.8GHz, 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, USB en HDMI poorten, en Dolby Home Theater audio. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich nog een 2 megapixel camera voor videogesprekken. Het keyboard dock beschikt over een eigen batterij waardoor je volgens Lenovo 16 uur lang kunt werken op een volle lading. Ook is het dock voorzien van twee volwaardige USB 2.0 poorten.

De Lenovo IdeaTab Lynx moet in december op de markt verschijnen voor een prijs van 599 dollar. Wil je het keyboard erbij dan kost dit 149 dollar extra.

Reacties (0)