Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert de IdeaPad Yoga 11 en Yoga 13 met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 11:29 CategorieHardware

Naast twee gloednieuwe hybride tablets met Windows 8 heeft Lenovo vandaag in de VS ook twee convertible tablets die we al eerder voorbij hebben zien komen officieel gelanceerd. De IdeaPad Yoga is een Ultrabook die met een simpele beweging in een tablet ‘gevouwen’ kan worden en komt in twee formaten; een 13 inch en een 11 inch model.

Lenovo IdeaPad Yoga 13

De IdeaPad Yoga 13 is de grootste van de twee modellen met een 13.3 inch IPS display dat een resolutie van 1,600 bij 900 pixels heeft. Verder beschikt het apparaat over een derde generatie Intel Core i5 or Core i7 Ivy Bridge processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan SSD opslaggeheugen, USB 2.0 en 3.0 poorten, een HDMI poort en een SD card reader. Dit alles zit verpakt in een 16.9 millimeter dit frame en moet volgens Lenovo 8 uur lang meegaan op een volle batterij. De IdeaPad Yoga 13 moet vanaf 26 oktober te koop zijn voor een prijs vanaf 1.099 dollar.

Lenovo IdeaPad Yoga 11

De IdeaPad Yoga 11 beschikt over een 11.6 inch IPS display met een resolutie van 1,366 bij 768 pixels. Verder beschikt de tablet over maximaal 2GB aan werkgeheugen, maximaal 64GB aan opslaggeheugen, een USB 2.0 poort en een media card reader. Het meest opvallende verschil is echter dat dit model draait op een quad-core Nvidia Tegra 3 processor waardoor je automatisch Windows RT, het voor ARM processors geoptimaliseerde Windows 8 systeem, meegeleverd krijgt. Het geheel is 15.6 millimeter dik en moet volgens Lenovo 13 uur lang meegaan op een volle batterij. De IdeaPad Yoga 11 verschijnt in december op de markt voor een prijs vanaf 799 dollar.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.