Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG lanceert H160 slider tablet met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2012, 12:33 CategorieHardware

We hebben al vele Windows 8 tablets, hybride tablets en convertible tablets voorbij zien komen van alle grote fabrikanten, maar van LG hadden we tot op heden nog niks gezien. Vandaag heeft het Japanse bedrijf de H160 slider tablet gepresenteerd; een tablet waar het keyboard onder vandaag geschoven kan worden. Dit principe zagen we eerder terug bij de Sony VAIO Duo 11.

LG H160 slider tablet

De LG H160 beschikt over een 11.6 inch touchscreen en QWERTY keyboard dat middels een “Auto-Sliding” mechanisme uitgeschoven kan worden. Het display heeft een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en beschikt over de IPS techniek voor een hoge helderheid en wijde kijkhoeken. Verder beschikt de tablet over een USB poort, een HDMI poort, een microSD card reader, Bluetooth NFC en Wifi. LG levert ook een ‘Smart’ touch pen mee waarmee je kunt tekenen, schrijven en navigeren. Het apparaat is 15.9 millimeter dik en weegt ruim een kilo. De batterij moet volgens LG minimaal 10 uur meegaan.

De LG H160 beschikt over een  Intel Atom Z2760 Clover Trail processor en draait dus op de volledige versie van Windows 8. Wanneer de tablet op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.