Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert muizen en touchpad speciaal voor Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 11:53 CategorieAccessoires

Logitech introduceert vandaag een nieuwe serie producten die gericht is op het Windows 8 besturingssysteem. De Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 en de Logitech Zone Touch Mouse T400 zijn speciaal ontworpen om te werken met de interface van Windows 8 en kunnen dus gebruikt worden in combinatie met Windows 8 tablets.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

De Wireless Rechargeable Touchpad T650 bestaat uit een glazen touch oppervlak dat de functionele bewegingen van Windows 8 ondersteunt en de navigatie in Windows moet versnellen. De muis beschikt zowel over de traditionele wijs-, klik- en scrollfuncties als de functionele Windows 8 bewegingen waarmee je van programma kunt wisselen, de App en Charms Bar kunt activeren, in of uit kunt zoomen (via ‘pinch-to-zoom’) en met drie vingers kunt swipen om terug te keren naar het beginscherm. Het is mogelijk om met de linker- of rechtermuisknop overal op het oppervlak van de touchpad te klikken.

Logitech Touch Mouse T620

De Touch Mouse T620 beschikt ook over een volledig touch oppervlak. Net als bij de touchpad kun je de muis overal aanraken, inclusief de randen, om de bediening zo natuurlijk en intuïtief mogelijk te maken. De draadloze muis is ontworpen om zoveel mogelijk comfort te bieden, waardoor urenlang gebruik mogelijk is. Precisietracking op laserniveau biedt precisie op vrijwel elk oppervlak.

Logitech Zone Touch Mouse T400

De Zone Touch Mouse T400 gaat verder dan de traditionele muisfuncties door toegang te geven tot de meest populaire onderdelen van het Windows besturingssysteem. De muis beschikt over een glazen touch oppervlak dat gemaakt is om vloeiend horizontaal en verticaal te kunnen scrollen. Om terug te gaan naar het Windows 8 beginscherm en favoriete programma’s kun je overal aan de voorkant van de touch zone klikken. Door middel van een rubberen grip, de combinatie van traditionele muisfuncties en de mogelijkheid om horizontaal en verticaal te scrollen, moet de Logitech Zone Touch Mouse voorzien in optimaal gebruiksgemak.

Batterijduur

De Wireless Rechargeable Touchpad T650 laadt zich op via USB en gaat, wanneer de batterij volledig is opgeladen, een maand lang mee. De Logitech Touch Mouse T620 heeft een batterijduur van zes maanden, wanneer deze volledig opgeladen is. Voor de Logitech Zone Touch Mouse T400 geldt een batterijduur van 18 maanden. De muizen en de touchpad beschikken allemaal over een aan/uit knop en een lichtje dat aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is.

Prijs en beschikbaarheid

De Wireless Rechargeable Touchpad T650, de Touch Mouse T620 en de Zone Touch Mouse T400 zijn in de loop van oktober in Nederland beschikbaar voor de winkeladviesprijs van respectievelijk 79,99 euro (Wireless Rechargeable Touchpad T650), 69,99 euro (Touch Mouse T620) en 49,99 euro (Zone Touch Mouse T400).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.