Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech keyboard waarmee drie apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2012, 16:27 CategorieAccessoires

Logitech introduceerde vorige week al een tweetal muizen en een touchpad die speciaal ontwikkeld zijn voor Windows 8. Vandaag introduceert de fabrikant een nieuw keyboard dat ook speciaal voor het nieuwe Windows 8 besturingssysteem ontwikkeld is maar ook werkt met andere apparaten die op Android, iOS of eerdere Windows versies draaien.

Logitech Keyboard K810

Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 beschikt over Bluetooth technologie waarmee maximaal drie apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden; de PC, tablet en smartphone. Door een druk op de knop kun je volgens de fabrikant eenvoudig van het ene naar het andere platform wisselen.

Het keyboard, voorzien van een design met geborsteld aluminium, beschikt ook over automatische verlichting die de laser-geprinte letters op de toetsen helder en eenvoudig te lezen laat zijn. Daarnaast beschikt het Keyboard Kover een afstandssensor zodat de verlichting aangaat wanneer de handen van de gebruiker in de buurt komen van het toetsenbord en de verlichting automatisch dimt of toeneemt naarmate de hoeveelheid licht in de kamer.

Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 kan via USB worden opgeladen tot een gebruiksduur van tien dagen wanneer de batterij volledig is opgeladen. Tijdens het laden kan het toetsenbord gewoon gebruikt worden. Het keyboard heeft specifieke toetsen waarmee je makkelijk kunt navigeren binnen Windows 8. Zo ga je met de Windows 8 Start-toets snel terug naar het startscherm, terwijl met de toets voor App Switching gewisseld kan worden tussen apps.

Prijs en beschikbaarheid

Het Bluetooth Illuminated Keyboard K810 is naar verwachting vanaf eind 2012 beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.