Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft begint promotie Surface tablets in Europa

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2012, 12:34 CategorieHardware

Begin deze maand verscheen er op de Nederlandse website een verwijzing naar de Surface tablets waardoor we eigenlijk aannamen dat de modellen ook in Nederland gelanceerd zouden worden. Helaas gaf Microsoft Nederland aan dat dit geen aanwijzing voor een Nederlandse lancering was. Dat de Surface tablets wel naar Europa komen blijkt nu uit graffiti in Parijs.

Microsoft is in Frankrijk begonnen met de promotie van de Surface tablets door middels graffiti de tablet af te beelden op straat. Deze vorm van promotie gebruikt de fabrikant al een tijdje in de VS. Waar het tot vandaag nog duidelijk was of de Surface tablets naar Europa zouden komen, lijkt met deze promotie bevestigd dat de tablets het Europese vasteland zullen bereiken.

Prijs Surface tablets

Het enige wat nog niet duidelijk is, is de prijs waarvoor de Surface tablets in de markt gezet zullen worden en wanneer de modellen naar Nederland komen. Eerder deze maand verscheen er in de VS een website waarop gemeld werd dat de Surface voor Windows RT een winkelwaarde van 350 dollar zou hebben, wat zeker een aantrekkelijke prijs zou zijn. De prijs van de Surface voor Windows 8 Pro is nog niet opgedoken.

Lancering

In de VS verschijnt de Microsoft Surface op 26 oktober. Vanaf middernacht kunnen Amerikaanse kopers naar een van de Microsoft Stores of tijdelijke Surface stores.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.