Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft begint uitrol updates voor volledige versie Office 2013 RT

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2012, 13:59 CategorieMicrosoft

Het is inmiddels wel bekend dat Windows RT tablets, waaronder de nieuwe Surface tablet van Microsoft, standaard uitgerust worden met Office 2013 RT. Dit is een uitgeklede versie van Office 2013 dat geschikt is voor Windows 8 apparaten. In eerste instantie zouden alle Windows RT tablets een preview versie krijgen van deze software, maar Microsoft loopt voor op schema.

Office 2013 RT

Eerder dit jaar gaf Microsoft aan dat Windows RT tablets bij de lancering op 26 oktober voorzien zouden worden van een preview versie van Office 2013 RT. Deze preview versie zou later, ergens in november, kosteloos geüpdatet kunnen worden naar het volledige Office 2013 RT. Toch is Microsoft volgens het Amerikaanse Slashgear reeds begonnen met het uitrollen van de update waardoor de kans groot is dat je nieuwe Windows RT tablet meteen beschikt over Office 2013 RT.

Office 2013 RT is op het eerste gezicht het softwarepakket wat we allemaal kennen, bestaande uit Word, Excel, PowerPoint, and OneNote. De RT versie is echter een ‘uitgeklede’ versie van de volledige variant die beschikbaar is voor Windows 8 apparaten. Dit is terug te zien in onder meer het ontbreken van ondersteuning voor macro’s, add-ins en ‘send e-mail’ features. Toch zou de uitwisseling tussen beide pakketten zonder problemen moeten verlopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.