Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft komt in 2013 met Office voor Android en iOS’

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 18:21 CategorieApplicaties

Er gaan al tijden geruchten over een versie van Microsoft Office voor iOS en Android apparaten, maar een bevestiging van Microsoft hebben we nog steeds niet gekregen. Tot vandaag wellicht want in Tsjechië zou Microsoft product manager Petr Bobek tijdens een persevenement bevestigd hebben dat er aan een app voor iOS en Android gewerkt wordt. Deze moet in 2013 verschijnen.

Niet alleen is de informatie uitgesproken, ook is er een persbericht opgedoken waarin het verhaal bevestigd wordt. The Verge heeft vandaag een persbericht van Microsoft Tsjechië in handen gekregen waarin het volgende te lezen valt;

“In addition to Windows, Office will be also available on other operating systems, Windows Phone, Windows RT, Mac OS, Android, iOS and Symbian,”

Uit het persbericht kan de complete planning van Microsoft gehaald worden. Office 2013 zou in december voor zakelijke gebruikers beschikbaar gesteld worden en voor consumenten in februari 2013 verschijnen. Office 365 diensten en andere Office producten voor mobiele apparaten zullen vanaf maart 2013 verschijnen.

Hoewel er zowel voor Android als voor de iPad en iPhone voldoende applicaties beschikbaar zijn om uit de voeten te kunnen met onder meer Word, Excel en PowerPoint bestanden zou een native Office app voor velen een welkome toevoeging zijn.

Lees meer over Office 2013 voor Windows 8 tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. karim
  10 oktober, 2012 om 19:06

  hoeveel kost het dan??

  • Martijn Chel
   10 oktober, 2012 om 19:13

   Is niet helemaal duidelijk, maar daar gaat Microsoft waarschijnlijk ook met abonnementen werken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.