Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface tablet 26 oktober naar Europa voor 479 euro

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2012, 17:20 CategorieHardware

Na lang wachten heeft Microsoft vanmorgen eindelijk de prijs van de eerste Surface tablet bekendgemaakt. In de VS zal de Surface voor Windows RT voor een prijs vanaf 499 dollar te koop zijn. Consumenten kunnen de tablet vanaf vandaag bestellen maar de levering gaat pas op 26 oktober van start. De Surface voor Windows RT komt ook naar Europa voor een prijs vanaf 479 euro.

Surface tablet naar Europa

Microsoft heeft zojuist laten weten dat de tablet vanaf 26 oktober in Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, de UK en de VS zal verschijnen. De lancering in de overige Europese landen, waaronder Nederland, wordt waarschijnlijk op een later tijdstip pas bekendgemaakt.

Prijzen in Europa

In de Duitse online store van Microsoft is de Surface voor Windows RT ook reeds opgedoken voor een prijs vanaf 479 euro. Hiervoor krijg je de 32GB variant zonder Touch of Type Cover. De 32GB variant met Touch Cover kost 579 euro en de 64GB variant met Touch Cover is te koop voor een prijs van 679 euro. De Touch Cover kan ook los gekocht worden voor 119,99 euro, maar er is alleen de keuze uit een zwarte, een witter of een blauwe variant. De Type Cover accessoire kan voor 129,99 euro los besteld worden. Ook in Duitsland kan men de tablet reeds bestellen. De levering zal na 26 oktober plaatsvinden.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Surface voor Windows RT.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.