Microsoft Surface tablet ook te koop in Nederland voor 499 euro

22 oktober 2012 1 Minuut 32 Reacties
Surface-tablet-pers

Eerder deze maand maakt Microsoft de prijzen van de Surface voor Windows RT tablets bekend maar was het nog onduidelijk of de tablet ook naar Nederland zou komen. Toch lijkt dit het geval te zijn aangezien de tablet reeds verschenen is op de website van CoolBlue, een officiële dealer van Microsoft. De Surface voor Windows RT zal te koop zijn voor 499 euro.

Tegenover AllAboutPhones laat CoolBlue weten dat de webshop één van de eerste retailers in Nederland is die de tablet zal verkopen en dat het niet om een importproduct gaat. Echter is nog niet bekend wanneer de verkoop zal starten. In onder meer de UK, Frankrijk en Duitsland zal de verkoop vanaf 26 oktober van start gaan. Nederland komt waarschijnlijk een paar weken later aan de beurt. Later deze week houdt Microsoft Nederland een Windows 8 event waar wellicht meer informatie vrijgegeven wordt.

Op onder meer Tabletcenter.nl, onderdeel van CoolBlue, kun je een e-mail adres achterlaten zodat je op de hoogte gehouden wordt van de beschikbaarheid van de Surface voor Windows RT. Voorlopig wordt alleen melding gemaakt van het 32GB model zonder keyboard cover. Dit model zal 499 euro kosten. Welke andere winkels de tablet ook gaan verkopen is nog niet duidelijk.

Meer informatie

Meer informatie over Windows 8 en het verschil tussen Windows 8 en Windows RT vind je in onze Windows 8 gids.

Reacties (32)