Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface tablets 26 oktober vanaf middernacht te koop

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2012, 12:01 CategorieHardware

Eerder liet Microsoft al weten op 25 oktober een Windows 8 evenement te houden, maar wat de precieze inhoud zou zijn was nog onbekend. Inmiddels heeft de softwaregigant uitnodigingen verstuurd waaruit duidelijk wordt dat de Surface tablets tijdens het evenement gelanceerd zullen worden. Vanaf middernacht op 26 oktober kunnen de Amerikanen naar de winkel voor een Surface tablet.

Tegenover The Verge laat een woordvoerder van Microsoft weten dat de Surface tablets vanaf klokslag 12 uur op 26 oktober gekocht kunnen worden bij geselecteerde Microsoft Stores en diverse tijdelijke Microsoft Stores die verspreid zijn over de Verenigde Staten. Over de internationale verkopen is nog steeds geen duidelijkheid gegeven. Gisteren dook er op de Nederlandse website van Microsoft een verwijzing op naar de tablets, maar dit is volgens Microsoft Nederland geen signaal dat de tablets ook naar Nederland komen.

Daarnaast is het nog steeds gissen wat de prijs gaat zijn. Eerdere geruchten dat Microsoft de Surface voor Windows RT voor 199 dollar in de markt zou zetten zijn onlangs door CEO Steve Ballmer naar het rijk der fabelen verwezen. Hij gaf aan dat de prijzen ergens tussen de 300 en 800 dollar zouden liggen. Dat is nogal breed, dus het is waarschijnlijk afwachten tot de officiële lancering op 25 oktober.

Microsoft heeft afgelopen juni twee Surface tablets gepresenteerd; de Surface voor Windows RT en de Surface voor Windows 8 Pro. Of beide tablets vanaf 26 oktober in de winkels liggen is niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.