Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Multi Window update voor de Samsung Galaxy Note II nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 10:27 CategorieSoftware

Vorige week werd al bekend dat Samsung snel een update naar de nieuwe Galaxy Note II zou uitrollen om onder andere de Multi Window functionaliteit toe te voegen. Deze functie, waarin twee vensters naast elkaar gebruikt kunnen worden, ontbrak nog op de software die vanuit de winkel geleverd werd. Vandaag is de update ook voor Nederlandse bezitters beschikbaar.

Samsung Mobile laat vandaag via Twitter weten dat de update in Nederland uitgerold wordt en dat alle bezitters van een Galaxy Note II een automatische melding zouden moeten krijgen. Het versienummer van de update is N7100XXALJ1 en grootte is ongeveer 37Mb. Naast het toevoegen van de Multi Window feature brengt de update ook een aantal kleine bugfixes.

Multi Window

De Multi Window functie is te gebruiken door de terugknop van de Note twee seconden ingedrukt te houden. Vervolgens zie je een menu verschijnen waarmee je het scherm in tweeën kunt delen en zo applicaties onder elkaar kunt openen om te multitasken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de browser en de notitie applicatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Multi Window feature? Check dan deze video.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.