Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nederlandse prijzen Acer Iconia Tab W510 en W700 tablets bekend

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2012, 14:16 CategorieHardware

Acer komt eind deze maand met twee hybride Windows 8 tablets die kijkend naar de prijzen van de concurrentie zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Beide modellen zijn uitgerust met een Intel processor en draaien dus op de volledige versie van het Windows 8 besturingssysteem. Daarnaast kunnen beide tablets uitgerust worden met een keyboard om productief te kunnen werken.

Acer Iconia Tab W510

De Acer Iconia Tab W510 is het goedkoopste model van de twee en zal in Nederland te koop zijn voor een prijs vanaf 499 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Z2760 processor, een Intel HD Graphics GPU, 2GB aan werkgeheugen en een opslaggeheugen van 32GB. De tablet wordt geleverd met een volwaardig QWERTY keyboard dock dat ook als standaard gebruikt kan worden.

Meer informatie vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab W510.

Acer Iconia Tab W700

De Acer Iconia Tab W700 is het high-end model maar wordt nog steeds voor een vriendelijke prijs van 699 euro in de markt gezet. Dit model beschikt onder meer over 11.6 inch LCD display met een Full HD resolutie, een Intel Ivy Bridge Core i3 processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. De tablet wordt geleverd met een dock waarmee het apparaat in verschillende hoeken te plaatsen is. Een Bluetooth keyboard is optioneel.

Meer informatie vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab W700.

Professionele uitvoeringen

Overigens worden er van beide tablets ook professionele uitvoeringen gelanceerd die te herkennen zijn aan de ‘P’ achter de naam. Deze modellen bieden extra’s als Backup Manager software van Acer en meerdere beveiligingsopties.

Reeds te bestellen

De Acer Iconia Tab W510 en Iconia Tab W700 moeten eind deze maand of begin volgende maand in Nederland verschijnen maar zijn reeds te bestellen.

De Iconia Tab W510 is te pre-orderen bij onder meer Dixons, Mycom en Tabletcenter. De Iconia Tab W700 is inmiddels verschenen bij Mycom en Dixons.

 • Delen:
Acer Iconia Tab W510
Windows 8

Reacties

 1. Sam Rijver
  22 oktober, 2012 om 14:23

  Oe ‘eindelijk’ betaalbare/redelijke prijzen! Interessant!

 2. Nick
  25 oktober, 2012 om 22:21

  Dit zijn zeer interessante prijzen en vooral omdat beide toestellen op Windows 8 draaien zijn ze erg interessant voor de gewone consument. Ik wacht met spanning op de reviews van de W510 en W700 om te zien of ze ook daadwerkelijk snelle en stabiele toestellen zijn.

 3. StreetNerd
  03 november, 2012 om 14:04

  maar het is Acer…. low quality build…

 4. Sjef
  07 november, 2012 om 13:42

  Heb een ACER W500 van windows 8 voorzien, als een zonnetje!
  En zolang ik hem heb, nog geen problemen. Je moet hem, net als elk ander apparaat niet laten stuiteren, maar voor de rest: Prima.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.