Nederlandse prijzen en beschikbaarheid Lenovo Windows 8 tablets

10 oktober 2012 1 Minuut 2 Reacties
Lenovo-ThinkPad-Tablet-2-1

Eerder vandaag presenteerde Lenovo vier nieuwe hybride en convertible tablets met het Windows 8 besturingssysteem voor de Amerikaanse markt en in augustus presenteerde de fabrikant al een tablet in de vorm van de ThinkPad Tablet 2 met Windows 8. Inmiddels hebben we van de Nederlandse tak van Lenovo de Nederlandse prijzen en beschikbaarheid ontvangen.

Lenovo ThinkPad Tablet 2

De ThinkPad Tablet 2 is het goedkoopste model uit de Lenovo Windows 8 tablet line-up en lijkt dan ook het meest aantrekkelijk voor consumenten. De tablet beschikt onder meer over een 10 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom processor, een active digitizer stylus, twee camera’s, Wifi, NFC en een desktop dock dat beschikt over een HDMI uitgang, drie USB poorten en een ethernet poort. De ThinkPad Tablet 2 moet vanaf 26 oktober in Nederland te koop zijn voor een prijs vanaf 739 euro.

Lenovo IdeaTab Lynx en ThinkPad Twist

Over de IdeaTab Lynx is nog niet duidelijk of deze in Nederland gelanceerd zal worden. In de VS heeft deze tablet een prijs van 599 dollar meegekregen. De ThinkPad Twist wordt wel in Nederland gelanceerd. Deze tablet is een zogenaamde convertible variant waarbij het display omgeklapt kan worden om het apparaat als tablet te kunnen gebruiken. De Twist beschikt onder meer over een 12.5 inch display, een Intel Core processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, twee USB 3.0 poorten, een miniHDMI poort en een DisplayPort. De ThinkPad Twist moet vanaf eind oktober in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs vanaf 1.109 euro. Dat is dan waarschijnlijk de minst uitgebreide configuratie.

Reacties (2)