Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe video toont features Microsoft Surface tablet

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2012, 14:04 CategorieHardware

We weten al een tijdje dat er eind oktober een Surface tablet van Microsoft gelanceerd wordt, maar sinds deze week kunnen we pas echt inschatten of het een interessant product is. Microsoft heeft namelijk eerder deze week de prijs van de Surface voor Windows RT bekendgemaakt. Zonder keyboard cover kost het apparaat je minimaal 479 euro, met cover 579 euro.

Surface video

Nu we alle specificaties, features en prijzen weten ben je er waarschijnlijk al uit of je een Surface tablet wilt hebben, maar mocht dat nog niet het geval zijn kan onderstaande video wellicht helpen. Hierin worden de belangrijkste features van de tablet getoond. Opvallend is dat de tablet in de video alleen maar met keyboard cover getoond en het on-screen keyboard nergens te zien is. Daarbij is de slogan; “Surface, Click in and do More”. Dit doet toch vermoeden dat je zonder die accessoire niet alles uit je tablet kunt halen aangezien Windows 8 hier grotendeels van afhankelijk is.

Surface in Nederland

Wanneer de Surface voor Windows RT naar Nederland komt is helaas nog niet bekend. De tablet is reeds te pre-orderen in onder meer de VS, Frankrijk en Duitsland. Daar zal de tablet op 26 oktober verschijnen. De Nederlandse lancering zal op een later tijdstip bekendgemaakt worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.