Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notion Ink Adam 2 tablet moet binnenkort verschijnen

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2012, 12:54 CategorieHardware

De Notion Ink Adam tablet was een van de eerste Android tablets die begin 2011 de markt bereikte maar is nooit een groot succes geworden. De tablet had te maken met veel kinderziektes, de ondersteuning voor klanten was niet altijd even goed en het bedrijf zelf had te maken met opstartproblemen. Toch geeft Notion Ink niet op en komt binnenkort met de Adam 2 tablet.

We hebben in april van dit jaar al enkele uitspraken van Notion Ink manager Rohan Shravan voorbij zien komen waarin verschillende details vrijgegeven werden. Zo zou de tablet niet beschikken over een HD display en blijft men bij de schermgrootte van 10.1 inch. Ook dook er die maand informatie op over een 1.5GHz Texas Instruments OMAP 4470 processor en een 1.280 bij 800 pixels resolutie display.

Inmiddels heeft Notion Ink de website tijdelijk offline gehaald voor de implementatie van een nieuw design, er is een nieuw Twitter account opgericht en er worden via dit Twitter account updates gegeven over de komst van de Adam 2. Deze tablet zou in 2012 nog moeten verschijnen en de laatste update via Twitter toont in ieder geval dat men gekozen heeft voor een 1.280 bij 800 pixels display. Of het hier gaat om een PixelQi display, waar ook de eerste generatie Adam tablet mee uitgerust was, is nog niet duidelijk.

Binnen enkele weken zal het bedrijf bekendmaken wat we kunnen verwachten van de Notion Ink Adam 2 tablet.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.