Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs Microsoft Surface Windows 8 tablets mogelijk vandaag bekend

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2012, 11:40 CategorieHardware

Microsoft is al ene tijdje bezig de eigenzinnige promotie van de nieuwe Surface tablets, maar sinds vandaag verschijnen er in de VS ook online advertenties waarin Microsoft aangeeft dat de tablets te pre-orderen zijn. Onder meer op de website van Gizmodo doken onderstaande advertenties op waarin men uitgenodigd wordt om de tablet ‘nu te kopen’.

Surface prijzen

Wanneer op de advertenties geklikt wordt verschijnt echter de Bing zoekmachine en kan er dus geen Surface tablet besteld worden. Ook in de online Store van Microsoft is nog geen Surface tablet te vinden. Waarschijnlijk is de advertentie iets te vroeg opgenomen maar het lijkt wel een indicatie dat Microsoft vandaag prijzen bekend zal maken. Microsoft heeft namelijk de traditie om aankondigingen op dinsdag te doen.

Surface commercial

Microsoft heeft deze week wel de eerste officiële TV commercial voor de Surface tablet online gezet. Opvallend is dat het klikgeluid dat de Surface maakt bij aansluiten van het keyboard als (inspiratie voor de) muziektrack wordt gebruikt. Verder valt er weinig interessants uit de commercial te halen en is het vooral mooi gemaakt.

De Surface tablets moeten vanaf 26 oktober in de VS te koop zijn. Wanneer de tablets naar Europa, en dus Nederland, komen is nog niet bekend.

 • Delen:

Reacties

 1. fred
  25 oktober, 2012 om 12:58

  Oh wat doen ze toch moeilijk de prijs is al bekend een schijt zooitje microsoft en apple

  • Martijn Chel
   25 oktober, 2012 om 13:01

   volgens mij loop je een paar dagen achter ;)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.