Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijzen en varianten iPad Mini duiken op bij Duitse Media Markt

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2012, 19:23 CategorieApple

Hoewel de iPad Mini nog niet eens door Apple aangekondigd is – we hebben nog niet eens uitnodigingen voor een persevenement voorbij zien komen, zijn er vandaag al prijzen van de kleinere en goedkopere iPad opgedoken. In het databasesysteem van de Media Markt in Duitsland zijn maar liefst 16 varianten van de iPad Mini gespot, variërend in prijs van 249 euro tot 649 euro.

iPad Mini prijzen

Uit de informatie in de database blijkt dat de iPad Mini in het zwart en in het wit gelanceerd zal worden. Daarnaast komt er van elke kleur een 8GB, 16GB, 32GB en 64GB versie. Alsof dat nog niet genoeg is zal elke variant ook nog als Wifi-only model en als Wifi plus 3G model te koop zijn. De goedkoopste iPad Mini zou 249 euro gaan kosten. Daarvoor krijg je 8GB aan opslaggeheugen en alleen Wifi voor verbinding met het internet. Het duurste model zou 649 euro gaan kosten. Daarvoor krijg je 64GB aan opslaggeheugen en zowel Wifi als 3G voor verbinding met het internet.

iPad Mini prijzen

8GB Wifi: 249 euro
8GB Wifi plus 3G: 349 euro

16GB Wifi: 349 euro
16GB Wifi plus 3G: 449 euro

32GB Wifi: 449 euro
32GB Wifi plus 3G: 549 euro

64GB Wifi: 549 euro
64GB Wifi plus 3G: 649 euro

iPad Mini geruchten

Wat betreft de specificaties van de kleinere en goedkopere iPad is er nog veel onduidelijkheid. Waar alle geruchten het over eens zijn is dat de tablet kleiner en dunner zal worden dan de huidige iPad. Qua display zien we geruchten over een 8.9 inch en een 7.85 inch variant voorbij komen. Ook over de resolutie verschijnen verschillende geruchten. Zo zou de iPad mini een 1.024 bij 768 pixels of een Retina resolutie display krijgen.

iPad Mini presentatie

Volgens recente berichten zou Apple de lancering van de nieuwe tablet op 23 oktober gepland hebben staan. De uitnodigingen voor het evenement zouden dan op 16 oktober verstuurd worden. Begin november zou het toestel al te koop moeten zijn.

Alle geruchten vind je in ons iPad Mini archief.

Via: Schimanke

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.