Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Recente Android 4.2 geruchten zijn onzin’

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2012, 10:13 CategorieAndroid

Afgelopen weekend verschenen er verschillende geruchten over een nieuwe versie van het Android besturingssysteem. Android 4.2 zou diverse nieuwigheden bevatten, waaronder een Customization Center, een vernieuwd Google Now en Project Roadrunner om de batterijduur van mobiele apparaten te verbeteren. Toch blijkt dit alles nu helaas pure onzin.

Geruchten kloppen niet

Het waren ook maar geruchten, maar Android and Me, de website die deze geruchten verspreidde, had ze naar eigen zeggen van een betrouwbare bron ontvangen. Gisteren reageerde een programmeur van Google’s Android team op deze geruchten met de woorden “Reading rumor sites…. LOL,” wat toch al aangaf dat de plank ergens misgeslagen was. En vandaag publiceert de website Android and Me een artikel waarin de gepubliceerde geruchten teruggetrokken worden.

It was brought to our attention that the details contained in the post Rumor: Android 4.2 to feature Project Roadrunner, new Play store, Customization Center, enhanced Google Now were fake.

De geruchten zijn blijkbaar niet geverifieerd door meerdere bronnen en kunnen daardoor niet als ‘mogelijk waar’ bestempeld worden. Wel gelooft de website nog steeds dat Android 4.2 snel gelanceerd zal worden en dat de LG Nexus smartphones het eerste apparaat is dat standaard met de nieuwe versie uitgerust zal worden.

 • Delen:

Reacties

 1. MK
  08 oktober, 2012 om 17:50

  Het was in ieder geval een goeie hint voor google :-)

  Toch zal er vast wel een kern van waarheid in schuilen (hoop ik)

  • Martijn Chel
   09 oktober, 2012 om 15:48

   Laten we het hopen ja, mooie features.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.