‘Recente Android 4.2 geruchten zijn onzin’

08 oktober 2012 1 Minuut 2 Reacties
android

Afgelopen weekend verschenen er verschillende geruchten over een nieuwe versie van het Android besturingssysteem. Android 4.2 zou diverse nieuwigheden bevatten, waaronder een Customization Center, een vernieuwd Google Now en Project Roadrunner om de batterijduur van mobiele apparaten te verbeteren. Toch blijkt dit alles nu helaas pure onzin.

Geruchten kloppen niet

Het waren ook maar geruchten, maar Android and Me, de website die deze geruchten verspreidde, had ze naar eigen zeggen van een betrouwbare bron ontvangen. Gisteren reageerde een programmeur van Google’s Android team op deze geruchten met de woorden “Reading rumor sites…. LOL,” wat toch al aangaf dat de plank ergens misgeslagen was. En vandaag publiceert de website Android and Me een artikel waarin de gepubliceerde geruchten teruggetrokken worden.

It was brought to our attention that the details contained in the post Rumor: Android 4.2 to feature Project Roadrunner, new Play store, Customization Center, enhanced Google Now were fake.

De geruchten zijn blijkbaar niet geverifieerd door meerdere bronnen en kunnen daardoor niet als ‘mogelijk waar’ bestempeld worden. Wel gelooft de website nog steeds dat Android 4.2 snel gelanceerd zal worden en dat de LG Nexus smartphones het eerste apparaat is dat standaard met de nieuwe versie uitgerust zal worden.

Reacties (2)