Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Reusachtige Sony VAIO Tap 20 tablet te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2012, 14:40 CategorieHardware

Tablets zijn natuurlijk vooral apparaten die door één persoon tegelijkertijd gebruikt worden, maar als het aan Sony ligt gaan we voortaan met de hele familie achter een tablet zitten. Het bedrijf heeft namelijk vorige maand de VAIO Tap 20 geïntroduceerd, een tablet met een display van maar liefst 20 inch en het nieuwe Windows 8 als besturingssysteem.

Aangezien de VAIO Tap 20 in alle opzichten op een tablet lijkt maar alleen groter is valt het apparaat wel in de tablet categorie. Volgens Sony is het een ideaal apparaat dat als multimedia hub in de huis kan dienen en waar de hele familie gebruik van kan maken. Dit wordt onder meer benadrukt door de ingebouwde kickstand waarmee de tablet in een hoek te plaatsen is en eenvoudig als display voor een film gebruikt kan worden.

Sony VAIO Tap 20

De Sony VAIO Tap 20 beschikt onder meer over een 20 inch display met een resolutie 1600 bij 900 pixels, een Intel Core i3, Core i5 of Core i7 processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen, 750GB of 1TB aan opslaggeheugen, twee USB 3.0 poorten, een SD kaart lezer, een HD webcam en 2.1-kanaals luidsprekers met S-Force Front Surround 3D. Qua software krijg je Windows 8 Pro meegeleverd met een aantal apps die gericht zijn op gebruik door de hele familie.

Prijs en beschikbaarheid

De VAIO Tap 20 moet volgende maand in Nederland verschijnen voor een prijs van 1.099 euro, maar is inmiddels al bij een aantal Nederlandse winkels te bestellen. Onder meer Dixons, Bobshop en Mycom bieden de tablet reeds aan.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Sony VAIO Tap 20. Een overzicht van alle Windows 8 tablets vind je in onze tablet database. • Delen:

Reacties

 1. Marijn
  27 oktober, 2012 om 17:52

  Waarom kunnen fabrikanten niet gewoon komen met een (Windows 8) tablet van laptop formaat (15 inch – 17 inch)? Komt er een keer iemand met een tablet zonder pilischerm uit, en dan is hij weer te groot om in mijn tas te passen!!! (gewicht interesseert me niet echt)

  Ik zou we scheel willen betalen aan de eerste fabrikant die met een 17 inch full HD tablet pc met windows 8 (niet RT) en laptop prestaties uitkomt.

  • Martijn Chel
   27 oktober, 2012 om 17:59

   Tja, dat wat je wilt is inderdaad maximaal 13.3 inch van wat ik tot nu toe gezien heb. Anders kom je al direct bij een Ultrabook zonder afneembaar keyboard of deze Tap 20 terecht.

 2. verhulst
  15 februari, 2014 om 21:15

  waar kan ik in België (regio Antwerpen- een Sony VAIO Tap 20 kopen aan interessante promo prijs ? mm vr gr

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.