Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

RIM rolt BlackBerry PlayBook 2.1 update uit

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2012, 16:35 CategorieBesturingssystemen

We zien de BlackBerry PlayBook steeds minder voorbij komen, maar dat betekent niet dat RIM de tablet ook helemaal links laat liggen. Vandaag is er namelijk een update beschikbaar gesteld die verschillende problemen moet oplossen en verbeteringen moet brengen. De update heeft versienummer 2.1 meegekregen en zou nu voor alle bezitters van een PlayBook beschikbaar moeten zijn.

Verbeteringen

De update brengt onder meer een de mogelijkheid om SMS berichten te zien en te versturen vanaf je tablet wanneer deze gekoppeld is met een BlackBerry smartphone. Ook is het na de update mogelijk om de email, kalender en contacten applicaties in portrait (verticale) modus te gebruiken, een functie die nogal lang op zich heeft laten wachten. Daarnaast is de ondersteuning voor Android applicaties (via de Android App Player) verbeterd. Zo is er nu de mogelijkheid voor Multi-Window applicaties, wordt gebruik van de camera ondersteund en kunnen in-app aankopen gedaan worden.

Ook voor de zakelijke gebruiker zijn er aanpassingen gedaan zoals verbeterde scheiding tussen persoonlijke en zakelijke data en de mogelijkheid om draadloos te printen buiten je Wifi netwerk.

Meer informatie over alle verbeteringen en aanpassingen vind je via onderstaande link.

Update installeren

De PlayBook 2.1 update moet automatisch verschijnen op je tablet, maar je kunt ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is. Vervolgens is het een kwestie van de stappen volgen.

Bron: Inside BlackBerry


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.