Rotterdam krijgt in 2013 eigen Apple Store

25 oktober 2012 1 Minuut 9 Reacties
Rotterdam

Niet iedereen woont in de buurt van Amsterdam en kennelijk is het succes van de eerste officiële Apple Store in Amsterdam zo groot dat Apple in 2013 ook een vestiging in Rotterdam wil openen, dat is althans wat ik vandaag van een medewerker van Apple begrepen heb.

Apple Store Rotterdam

Ik was vandaag met Nathan van Digimind in Amsterdam voor een bezoek aan de nieuwe Microsoft Brand Store en nadat we daar klaar waren zijn we ook even bij Apple binnengewipt. Daar spraken we bij toeval de manager aan en probeerden we een afspraak met een Genius (support medewerker) te plannen voor Nathan’s scheve iPhone (home knop zat niet recht in zijn iPhone). Helaas was de eerste mogelijkheid pas morgenmiddag en toen ik aangaf dat het voor Nathan vanuit Rotterdam wel een heel eind fietsen zou zijn liet de Apple Store manager tussen neus en lippen door weten dat er volgend jaar ook in Rotterdam een officiële Apple Store zou komen.

Helaas heb ik er niet heel veel meer informatie over en omdat ik dit nieuws nu niet per se op de voet volg weet ik ook niet of er al eerder over geschreven is. Een snelle Google opdracht gaf mij in ieder geval geen resultaten.

Locatie

Net als het bij Amsterdam leuk was om te speculeren over de locatie waar de Apple Store ging komen is dat voor Rotterdam natuurlijk net zo leuk. Helaas ken ik Rotterdam niet goed genoeg om hier wat zinnigs over te zeggen, maar zou ik graag van jullie willen weten wat volgens jullie een goede plek in Rotterdam is voor Apple’s tweede Nederlandse Apple Store.

Reacties (9)