Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rotterdam krijgt in 2013 eigen Apple Store

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2012, 16:57 CategorieApple

Niet iedereen woont in de buurt van Amsterdam en kennelijk is het succes van de eerste officiële Apple Store in Amsterdam zo groot dat Apple in 2013 ook een vestiging in Rotterdam wil openen, dat is althans wat ik vandaag van een medewerker van Apple begrepen heb.

Apple Store Rotterdam

Ik was vandaag met Nathan van Digimind in Amsterdam voor een bezoek aan de nieuwe Microsoft Brand Store en nadat we daar klaar waren zijn we ook even bij Apple binnengewipt. Daar spraken we bij toeval de manager aan en probeerden we een afspraak met een Genius (support medewerker) te plannen voor Nathan’s scheve iPhone (home knop zat niet recht in zijn iPhone). Helaas was de eerste mogelijkheid pas morgenmiddag en toen ik aangaf dat het voor Nathan vanuit Rotterdam wel een heel eind fietsen zou zijn liet de Apple Store manager tussen neus en lippen door weten dat er volgend jaar ook in Rotterdam een officiële Apple Store zou komen.

Helaas heb ik er niet heel veel meer informatie over en omdat ik dit nieuws nu niet per se op de voet volg weet ik ook niet of er al eerder over geschreven is. Een snelle Google opdracht gaf mij in ieder geval geen resultaten.

Locatie

Net als het bij Amsterdam leuk was om te speculeren over de locatie waar de Apple Store ging komen is dat voor Rotterdam natuurlijk net zo leuk. Helaas ken ik Rotterdam niet goed genoeg om hier wat zinnigs over te zeggen, maar zou ik graag van jullie willen weten wat volgens jullie een goede plek in Rotterdam is voor Apple’s tweede Nederlandse Apple Store.

 • Delen:

Gerelateerde berichten

Reacties

 1. Lennert
  25 oktober, 2012 om 18:26

  Coolsingel, Hoogstraat, Lijnbaan of koopgoot. Dat zijn de beste lokaties.

 2. Woout
  25 oktober, 2012 om 18:39

  Lijnbaan of koopgoot, kan niet anders. Sowieso dat ik in de rij ga staan voor een T-shirt. Voor het A’dam T-shirt heb ik €75,- gevangen. Rotterdam centrum is voor mij kwartiertje fietsen zou echt baas zijn!!

  • Sam Rijver
   25 oktober, 2012 om 18:50

   Lol nice

  • Chefke
   25 oktober, 2012 om 20:14

   stumpert

 3. Woout
  25 oktober, 2012 om 18:43

  Alhoewel, als hij op de lijnbaan komt moet die A-mac Apple reseller wel oprotten. Misschien wel Rotterdam Alexandrium daar is zitten nu al grote winkels kan een Apple Store makkelijk tussen.

 4. Coolsingel
  26 oktober, 2012 om 11:50

  Wat dacht je van in het nieuw te realiseren gebouw tegenover de Bijenkorf (in de volksmond: De Kaas van Koolhaas). Zou mooi zijn, zo’n glazen cube op de begande grond. Of in het oude Postkantoor op de Coolsingel, dat al jarenlang leeg staat en waar men een shoppingmall van wil maken!

 5. Maik
  26 oktober, 2012 om 21:38

  Oude Baja beach club

 6. Erik
  13 december, 2012 om 10:23

  Woon zelf in Rotterdam. Hier heb ik al regelmatig het woord Oude Postkantoor en Apple Store in zin horen vallen. Is echter nooit bevestigd. Als je kijkt naar het soort panden dat Apple huisvest zou dit een logische keus zijn. Echter nooit bevestigd maar voor mij geldt waar rook is……….

 7. hh
  05 januari, 2015 om 23:26

  mss is het handig in de bijenkorf gebouw die gaat weg tog als het goed is??

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.