Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10.1 aanbieding: Nu voor 399 euro

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2012, 10:54 CategorieActies

Gisteren zagen we de gloednieuwe Nexus 10 tablet van Samsung en Google voorbij komen die voor een aantrekkelijke prijs van 399 dollar/euro in de markt gezet zal worden. Helaas lijkt dit model echter niet naar Nederland te komen. Als je toch op zoek bent naar een high-end tablet met een prijs van maximaal 400 euro dan is de Galaxy Note 10.1 nu wellicht interessant.

Cashback actie

De actie is nog niet door Samsung gecommuniceerd maar De actie is inmiddels ook op de website van Samsung verschenen en in de folder van winkelketen Dixons is reeds te vinden dat er een cashback actie geldt voor de Note 10.1. Bij aankoop van de tablet krijg je 75 euro terug, waarschijnlijk na het sturen van een aankoopbewijs richting Samsung. Dit geeft je een uiteindelijke prijs van 399 euro, de laagste prijs van dit moment. Op de website van Dixons is ook niks over de actie terug te vinden, maar als we de folder mogen geloven geldt de actie van 26 oktober tot en met 9 november.

Bekijk hier de folder van Dixons en hier de productpagina’s van de tablet op Dixons.nl.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note 10.1. Ook hebben we onlangs een uitgebreide review van de Galaxy Note 10.1 gemaakt waarin alle belangrijke features en functies behandeld worden.

   • Delen:

Reacties

  1. Erik Boogh
    01 november, 2012 om 17:28

    bij de wehkamp nu € 459.- plus verzendkosten € 4.59.- minus €75.- cashback komt deze op € 388.59.- Groetjes.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.