Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 7.7 Plus met DVB-T module duikt op tijdens CEATEC

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2012, 10:58 CategorieHardware

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is wat hardware betreft een van de fraaiste apparaten van vorig jaar. De tablet beschikt namelijk over een elegant en slank design en een Super AMOLED display met diepe zwartwaarden en een hoog contrast. Ondanks dat de tablet alweer een tijdje te koop is dook deze week tijdens de CEATEC 2012 show in Japan een nieuwe variant op.

Galaxy Tab 7.7 Plus

Samsung toont tijdens CEATEC 2012 de Galaxy Tab 7.7 Plus. 99 procent van de specificaties van deze tablet komt overeen met de Galaxy Tab 7.7 zoals wij die kennen. De enige toevoeging die Samsung gedaan heeft is te vinden in de vorm van een DVB-T module. De tablet is uitgerust met een antenne waardoor je draadloos digitale TV kanalen kunt ontvangen die via de ether beschikbaar zijn.

Wat betreft de overige specificaties komt de Galaxy Ta 7.7 Plus overeen met de ‘normale’ variant. Zo beschikt het toestel over een 1.4GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een Super AMOLED Plus display, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een microSD card reader en twee camera’s. De kans dat de Plus versie naar Europa komt is overigens vrij klein. Wat betreft de prijs is er dan ook niks bekend.

Geen Jelly Bean

Overigens heeft Samsung onlangs bekendgemaakt welke Galaxy tablets een update naar Android 4.1 Jelly Bean kunnen verwachten en opvallend genoeg lijkt de Galaxy Tab 7.7 geen update te krijgen.

Via: MobileGeeks

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.