Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Nexus 10 tablet verschijnt volgend jaar pas’

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2012, 16:22 CategorieAndroid

Vorige week verschenen er geruchten over een mogelijke 10 inch Nexus tablet die door Samsung ontwikkeld zou worden en zou beschikken over een hoge resolutie display. Maar mocht je je zinnen op dit model gezet hebben dan moet je waarschijnlijk nog even geduld hebben. De Samsung Nexus 10 zou namelijk pas in de eerste helft van 2013 op de markt verschijnen.

Samsung Nexus 10

CNET, de website die ook het eerste gerucht over de Samsung Nexus 10 bracht, laat nu weten dat de tablet pas in de eerste helft van volgend jaar verschijnt. Wat de reden voor de ‘vertraging’ is wordt in het artikel niet duidelijk, maar het zou te maken kunnen hebben met het hoge resolutie display. De resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels zou namelijk een flinke technische uitdaging zijn aangezien deze hoger is dan de resolutie van elke andere tablet die momenteel te koop is.

Goedkopere Nexus 7

Hoewel we wellicht moeten wachten op de high-end Nexus 10 kunnen we binnenkort mogelijk wel naar de winkel voor een goedkopere Nexus 7 tablet. Dat is althans als we de eerdere geruchten mogen geloven. Google zou in december namelijk een Nexus 7 tablet voor 99 dollar in de markt willen zetten. Daarnaast lijkt het steeds waarschijnlijker dat Google binnenkort een 32GB variant van de Nexus 7 lanceert.

Via: Androidandme  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.