Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont features Galaxy Note II, waaronder Multi Window interface

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2012, 13:08 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note II is de opvolger van de in 2011 gelanceerde Galaxy Note en verschijnt bij steeds meer Nederlandse winkels. Het toestel is door het 5.5 inch display meer een kruising tussen een smartphone en een tablet dan een pure smartphone. Toch is dat niet het enige unieke aan de Note II. Samsung heeft een uitgebreide video gepubliceerd waarin alle features getoond worden.

In Korea is een video opgedoken waarin Samsung de belangrijkste kenmerken van de Galaxy Note II uitgebreid gedemonstreerd worden. Zo wordt getoond hoe de nieuwe Multi Window feature te gebruiken is en op het eerste gezicht ziet dit er zeer gelikt en vooral ook handig uit. Daarbij lijkt het mogelijk verschillende applicaties toe te wijzen aan deze Multi Windows functie, iets dat bij de Galaxy Note 10.1 tablet ontbreekt. Daarnaast zien we features als Air View, Pop-up Note, Easy Clip en natuurlijk de S-Pen stylus voorbij komen. Bekijk dus vooral onderstaande video als je alles wilt weten over de nieuwe Galaxy Note.

Galaxy Note II kopen

De Samsung Galaxy Note II werd tijdens IFA 2012 begin vorige maand aangekondigd. Vorige week liet Samsung weten dat het toestel al verkrijgbaar was in Nederland maar vandaag geven de eerste winkels pas aan dat er voorraad is. Hieronder vind je een lijstje met winkels die de Galaxy Note II momenteel op voorraad hebben. Je hebt bij de meeste winkels de keuze uit een grijze en een witte variant.

Centralpoint
Castle
MaxICT
PDAshop (4 dagen)
Dixons (2-4 dagen)

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.