Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Search voor Android 4.1 geüpdatet met nieuwe Google Now functies

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2012, 13:48 CategorieAndroid

Eerder deze week lanceerde Google een aantal nieuwe tablets in de vorm van twee nieuwe varianten van de Nexus 7 en de Nexus 10 met hoge resolutie display. Daarnaast introduceerde de internetgigant een nieuwe versie van Android. Android 4.2 Jelly Bean bevat verschillende interessante verbeteringen, waaronder nieuwe features binnen Google Now.

Toch hoef je niet te wachten op de Android 4.2 Jelly Bean update om de nieuwe features binnen Google Now te kunnen gebruiken. De Google Search applicatie voor Android heeft namelijk een update gekregen waardoor je op je Android 4.1 Jelly Bean tablet direct toegang krijgt tot onder meer integratie met GMail (alleen Engels), verbeterde en meer cards, notificaties zodra je in de buurt van interessante attracties bent en meer informatie over reserveringen, vluchten en bestellingen. Ook zijn er nieuwe ‘voice actions’ mogelijk voor onder meer het openen van apps en het plannen of verifiëren van vergaderingen.

Google Now video

The Verge is langs geweest bij Google en heeft onderstaande video over het gebruik en de toekomst van Google Now gemaakt.

Google Search downloaden

De Google Search app kan gratis gedownload worden in de Google Play Store. Let wel daat de nieuwe features van Google Now alleen beschikbaar zijn voor tablets met Android 4.1 Jelly Bean of hoger.

Android 4.2 Jelly Bean

Lees verder voor alle nieuwigheden binnen Android 4.2 Jelly Bean.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.