Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SmartDevices SmartQ U7: Android tablet met ingebouwde projector

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 13:55 CategorieAndroid

Projectors integreren in mobiele apparaten is niet iets dat compleet nieuw is. Zo lanceerde Samsung onlangs nog een smartphone met ingebouwde projector. Maar, een tablet met deze functie hebben we nog niet voorbij zien komen. Tot vandaag dan, want het bedrijf Smart Devices heeft deze week de 7 inch SmartQ U7 Android tablet gelanceerd.

De SmartQ U7 tablet is de eerste in zijn soort en kan interessant zijn voor zakelijke gebruikers die graag snel en eenvoudig een presentatie willen geven of consumenten die op een wat groter scherm naar een filmpje willen kijken of een game willen spelen . Toch ontbreekt het nog aan specs die interessant genoeg zijn om het als goede projector te beschouwen. De tablet zelf heeft een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, maar de projector kan een beeld van maar 854 bij 480 pixels weergeven. Verder produceert de projector 40 lumen aan helderheid en kan de projectie tot 50 inch opgeblazen worden.

Verder beschikt de tablet over een 1GHz dual-core Texas Instruments OMAP 4 processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een audio jack, een HDMI poort en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Deze versie kost 315 dollar, maar je kunt ook kiezen voor een 1.5GHz variant die voor 85 dollar extra te koop is. Dat lijkt misschien veel voor een tablet van Chinese makelij maar voor een losse tablet en losse projector ben je al gauw meer kwijt.

Bron: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.