Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony VAIO Duo 11 Windows 8 slider tablet te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2012, 14:33 CategorieHardware

Niet alleen de nieuwe Acer Iconia Tab tablets met Windows 8 zijn al te bestellen in Nederland, ook de Sony VAIO Duo 11 slider tablet kan bij diverse webwinkels reeds besteld worden. De VAIO Duo 11 is een zogenaamde slider tablet waarbij het keyboard onder het display vandaan geschoven kan worden. De tablet draait op Windows 8 met een Intel processor.

In Nederland zal de Sony VAIO Duo 11 vanaf eind oktober of begin november in de winkels liggen voor een prijs van 1.399 euro. Dat is nogal een de hoge kant maar daar krijg je dan ook high-end specificaties voor. Zo beschikt het apparaat over een 11.6 inch display met Full HD resolutie, een Intel Core i5 processor, een Intel HD Graphics 4000 GPU, 4GB aan werkgeheugen, een opslaggeheugen van maximaal 128GB twee USB poorten en een volledige QWERTY keyboard. Wat betreft de software krijg je Windows 8 Pro en een aantal applicaties van Sony zelf meegeleverd.

Meer informatie, alle specificaties en de laagste prijzen na de lancering op 26 oktober vind je op de productpagina van de Sony VAIO Duo 11.

Sony VAIO Duo 11 bestellen

De Sony VAIO Duo 11 slider tablet is voor een prijs van 1.399 euro reeds te bestellen bij onder meer Bobshop, Dixons, Modern en Mycom.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.