Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony zet gratis inspectieprogramma op voor Xperia tablets

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2012, 18:06 CategorieHardware

Vorige week berichtten we over het feit dat Sony de productie en verkoop van de nieuwe Xperia Tablet S stilgelegd zou hebben omdat er een defect in de behuizing zou zitten. De tablets in de eerste levering zouden namelijk niet spatwaterbestendig zijn door ruimte tussen het display en de achterzijde van de tablet. Hierdoor kan er water in de behuizing komen. 

Gratis inspectieprogramma

Hoewel Sony Benelux ontkent dat de verkoop of productie is stilgelegd zet de fabrikant wel een gratis inspectieprogramma op voor mensen die een Xperia Tablet S gekocht hebben. Eind deze maand zal dit inspectieprogramma van start gaan. Consumenten die de tablet in september gekocht hebben kunnen hun product dan gratis door Sony laten controleren op het defect.

Mocht het defect niet gevonden worden wordt de tablet geretourneerd aan de klant. Als er wel een defect gevonden wordt zal de tablet gratis gerepareerd worden. Overigens geeft Sony aan dat het defect geen veiligheidsrisico vormt en geen invloed heeft op het functioneren van de tablet.

Meer informatie

Bezitters van een nieuwe Xperia Tablet S kunnen op deze pagina terecht waar meer informatie over het defect te vinden is. Later deze maand zal Sony meer informatie publiceren over de getroffen modellen, inclusief serienummers. Aan de hand hiervan kun je als bezitter van de tablet contact opnemen met Sony.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Sony Xperia Tablet S.

  • Delen:

Reacties

 1. Thea slaager
  11 november, 2012 om 10:09

  Ik heb vorige maand al de nieuwe sony xperia tablet gekocht en heb vorige week contakt gehad met de winkel waar ij dit tablet gekocht heb en mag hem omruilen als de nieuwe weer binnen zijn.nu wil ik eigenlijk weten waaraan ik kan zien of dat het nu wel de goede is zodat er geen water in kan lopen. Krijg deze een nieuw versie nummer. Zou graag wat meer te weten willen komen hoe ik kan zien dat dit de nieuwste is. Deze zaak had er namelijk nog enkele in het magazijn liggen. Het betreft de zaak office store in barendrecht. Ik hoop dat jullie mij hierop een antwoord kunnen geven

  • Martijn Chel
   11 november, 2012 om 11:59

   Dag Thea,
   Dat kun je zelf niet zien. Alleen contact opnemen met Sony is de oplossing, zoals beschreven staat.

 2. thea slaager
  11 november, 2012 om 18:50

  hebben jullie dan een nummer van sony zodat ik contakt met hun op kan nemen.

  • Martijn Chel
   11 november, 2012 om 19:50

   In het artikel vind je een link naar Sony. Ik heb helaas geen nummer.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.