Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT300SE tablet duikt op met Android 4.1 Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2012, 10:16 CategorieAndroid

Toshiba heeft dit jaar in Nederland twee nieuwe tablets gelanceerd; de 10.1 inch AT300 en de 7.7 inch AT270. Beide modellen draaien nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en met alle updates die we de laatste weken voorbij hebben zien komen kan Toshiba natuurlijk niet achterblijven. Of zou Toshiba de strategie van Samsung volgen en eerst nieuwe modellen uitbrengen?

Toshiba AT300SE

Bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC en in verschillende benchmarkresultaten is de Toshiba AT300SE opgedoken. Dit model zou, kijkend naar de informatie die beschikbaar is, een kleine update van de huidige AT300 zijn. Eigenlijk is het enige verschil dat dit model standaard op Android 4.1 Jelly Bean draait. Qua overige specificaties zien we onder meer hetzelfde 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een 1.3GHz Tegra 3 processor terug. Niet alle specs kunnen uit de informatie gehaald worden, dus wellicht dat er nog ergens iets nieuws te vinden is.

Het zou dus zomaar kunnen dat Toshiba de AT300SE op de markt brengt om nog wat verkopen mee te pakken en dat een volledig nieuw model pas in 2013 gelanceerd wordt. Overigens heeft Toshiba afgelopen juli nog laten weten dat de AT300 dit jaar nog een update naar Android 4.1 Jelly Bean zal krijgen.

Via: Engadget

  • Delen:
Toshiba AT300SE
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.