Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba Satellite U920t Windows 8 slider tablet te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2012, 12:51 CategorieHardware

Niet alleen Samsung, Acer, ASUS en Sony hebben nieuwe Windows 8 producten gelanceerd, ook Toshiba komt met een aantal producten die draaien op het nieuwe besturingssysteem. Echter heeft Toshiba kan stand-alone tablets gelanceerd maar wel een zogenaamde slider tablet. De Satellite U920t beschikt over een touchscreen display en een uitschuifbaar keyboard.

Toshiba noemt de Satellite U920t zelf een Ultrabook en dat is voornamelijk door de Ultrabook specificaties en prijs. Het apparaat verschijnt namelijk binnenkort in Nederland voor een prijs van 1.199 euro. Hiervoor krijg je onder meer een een 12.5 inch IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Core i5 processor, 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen, twee USB 3.0 poorten een, HDMI poort en een SD card reader. De tablet draait op Windows 8 Pro.

Toshiba Satellite U920t bestellen

Inmiddels is de Toshiba Satellite U920t verschenen bij de eerste Nederlandse winkels, waaronder Informatique, Komplett en Paradigit . Het apparaat kan besteld worden voor een prijs rond de 1.199 euro en moet begin november geleverd worden.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Toshiba Satellite U920t. Een overzicht van alle Windows 8 tablets vind je in onze tablet database.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.