Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitgebreide hands-on video Microsoft Surface voor Windows RT tablet

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2012, 13:46 CategorieHardware

Gisteren is Windows 8 officieel gelanceerd in de VS en vanaf vandaag moeten de eerste Windows 8 tablets, Ultrabooks, laptops en PC’s in de winkels verschijnen. Microsoft komt echter ook met een eigen tablet; de Surface. Deze tablet wordt in twee varianten gelanceerd, een variant met Windows RT en een variant met Windows 8.

Hands-on video Surface

De Surface voor Windows RT is het eerste model dat op de markt komt. In onder meer Duitsland, Frankrijk, de VS en de UK is de tablet reeds te bestellen voor een prijs van 479 euro. In Nederland verschijnt de tablet waarschijnlijk later dit jaar pas.

Eerder deze week zagen we de eerste internationale reviews van de Surface voor Windows RT al voorbij komen maar onderstaande video van GigaOM is een stuk uitgebreider en geeft een goede indruk van wat de tablet te bieden heeft.

Surface voor Windows RT

De Surface voor Windows RT beschikt onder meer over een 10.6 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen en Windows RT als besturingssysteem. Windows RT is een ‘uitgeklede’ versie van Windows 8 en biedt daarom onder meer geen ondersteuning voor legacy software (.exe bestanden) die werken op eerdere Windows versies.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Microsoft Surface voor Windows RT. Meer informatie over de Windows 8 software en de verschillende versies is te vinden in onze Windows 8 Gids.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.