Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Unboxing video hybride HP Envy x2 Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2012, 13:42 CategorieHardware

Tijdens IFA 2012 onthulde HP haar eerste Windows 8 tablet in de vorm van de Envy x2. Dit model is een hybride variant wat inhoudt dat de tablet stand-alone en met keyboard dock gebruikt kan worden. De tablet draait op de volledige versie van Windows 8 en kan dus overweg met de traditionele Windows programma’s die binnen eerdere versie van het besturingssysteem draaien.

HP Envy x2

De Envy x2 is een 11.6 inch tablet met een resolutie van 13.66 bij 768 pixels, de minimale resolutie om van alle features binnen Windows 8 gebruik te kunnen maken. Verder is het apparaat uitgerust met een Intel Atom Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth, NFC en twee camera’s. Ook beschikt het display over ondersteuning voor een active digitizer stylus. Het keyboard dock beschikt over twee USB 2.0 poorten, een HDMI poort en en SD card reader.

Unboxing video

De website Laptop Reviews heeft de tablet reeds in handen gekregen en onderstaande unboxing en eerste indruk video gemaakt. In de video wordt de Envy x2 uitvoerig vergeleken met de iPad maar daarbij moet gezegd worden dat de doelgroepen niet echt te vergelijken zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Envy x2 moet eind november in Europa verschijnen voor een prijs van 899 euro. Het keyboard dock is voor deze prijs inbegrepen.

Via: Notebookitalia • Delen:

Reacties

 1. AP0c NL
  04 oktober, 2012 om 20:00

  No thx don’t like it at all. Just give me that Surface.

  • Martijn Chel
   04 oktober, 2012 om 20:36

   Dan moeten ze wel hier te koop zijn… Dat is nog niet zeker.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.