Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Verwijzing Surface tablets verschijnt op Nederlandse site Microsoft

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2012, 12:04 CategorieHardware

Eén van de nieuwe Windows 8 producten waar velen naar uitkijken is de Surface tablet van Microsoft. Deze tablet, beschikbaar in een Windows RT en een Windows 8 variant, werd in juni van dit jaar aangekondigd en zou eind oktober in de winkels moeten liggen, tegelijk met de Windows 8 software. Toch was het nog niet zeker dat dit ook voor landen buiten de VS zou gelden.

Surface tablets in Nederland kopen

Microsoft bevestigde tijdens de presentatie van de Surface tablets alleen de Amerikaanse beschikbaarheid. Over of en wanneer de tablets naar landen als Nederland zouden komen werd tot op heden niks gezegd. Toch lijkt het er nu op dat consumenten uit verschillende Europese landen de Surface tablet vanaf eind oktober kunnen bestellen. Microsoft heeft namelijk de ‘Surface’ aan het producten menu op onder meer de Nederlandse, Franse en Duitse website toegevoegd. Helaas verwijst de link nog direct naar de Amerikaanse website van de softwaregigant waar je meer informatie over de tablets kunt vinden.

Prijzen Surface tablets

Laten we hopen dat dit wijst op een Nederlandse lancering want de Surface tablets zouden wel eens een van de meest aantrekkelijke Windows 8 producten voor consumenten kunnen zijn. Microsoft heeft nog geen prijzen bekendgemaakt maar kijkend naar de hoge prijzen van Windows 8 en Windows RT tablets van andere fabrikanten ligt hier een kans voor het bedrijf. Als we de meest recente geruchten samenpakken dan zou de Surface voor Windows RT mogelijk 399 of 499 euro gaan kosten en dat is toch 100 tot 200 euro minder dan andere reeds aangekondigde Windows RT tablets.

Update: Tegenover nu.nl laat een woordvoerder van Microsoft weten dat dit geen signaal is dat de Surface tablets naar Nederland komen. Microsoft heeft afgelopen week wereldwijd een nieuwe site uitgerold met hetzelfde menu. Daarom zijn er producten bijgekomen.

Op 25 oktober heeft Microsoft een Windows evenement gepland staan. Op die dag zal het bedrijf waarschijnlijk ook meer duidelijkheid geven over de prijzen en beschikbaarheid van de Surface tablets.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Surface voor Windows RT en de Surface voor Windows 8 Pro.

Bron: Neowin

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.